Hunter 535


Savremen i pouzdan čamac namenjen za aktivan boravak na vodi HUNTER 535

Odlične plovne karakteristike i vrhunska izrada su ono što odlikuje ovaj čamac. Blago V korito i specifičan, aerodinamičan oblik ga čine veoma brzim, stabilnim i sigurnim u svim režimima plovidbe, dok ga splet vazdušnih komora čini nepotopivim.

Čamac HUNTER 535 izrađen je od najkvalitetnijih ekoloških smola i poliesterskih laminata. Opremljen je INOX opremom, a finalna obrada odaje utisak kvaliteta i preciznosti izrade.

Ideja za proizvodnju čamca nastala je kao rezultat potrebe za savremenim čamcem koji bi prvenstveno bio prilagođen za aktivni ribolov, što podrazumeva česte promene mesta za pecanje, pa je zato projektovan da podrži bez problema vanbrodske motore snage do 40ks. Kad je u pitanju stabilnost i brzina, tu je HUNTER 535 na svom terenu. Dunavski talasi i košava ne predstavljaju izazov za njega jer je ovo plovilo dizajnirano sa veoma visokim kriterijumima u pogledu ponašanja na vodi, naročito u kritičnim situacijama. Posle mnogo testiranja, izrade probnih modela i usavršavanja, HUNTER 535 je dobio svoj konačan izgled. Blago “V” korito i specifičan, aerodinamičan oblik prednjeg dela omogućuju izuzetne plovne karakteristike. Oštre zaokrete i iznenadne promene pravca i brzine izvodi sa lakoćom a splet vazdušnih komora čini ga nepotopivim. Osećaj sigurnosti je uvek prisutan. Naravno, ovaj čamac je moguće koristiti i za sve druge oblike plovidbe i rekreacije na vodi.

HUNTER 535 poseduje tri odvojena spremišta za opremu. Dva se nalaze ispod pramca, od kojih je jedno za sidro a drugo za ribolovački pribor i opremu, i jedno spremište ispod krme, namenjeno za rezervoar, pumpu za izbacivanje vode (koja je opciona), i ostali pribor.

Tehničke karakteristike

Dužina 5,35 m

Širina 1,40 m

Težina 180 kg

Dubina 0,55 m

Gaz 0,04-0,143 m

Max. br. putnika 4

Motor max. 40 ks

Cena osnovne varijante u sivoj i beloj boji je 2500e

Dodatna oprema

Upravlačka konzola sa kompletnim upravljačkim mehanizmom 750e

Upravlačka konzola sa kompletnim upravljačkim mehanizmom i dodatnom stolicom (T67) 850e

Tapacirana preklopna stolica 250e

Tapacirunzi par (Marine) 270e

INOX rukohvati 4 kom. 190e

Ograda pramac INOX 250e

Bimini tenda (Motomarini) 200e

Automatska pumpa za izbacivanje vode (komplet) 190e


Detaljne brošure i tehnički opisi

Kvalitet čamca HUNTER 535 potvrđuje i međunarodno priznati CE sertifikat izdat od strane Germanischer Lloyd-a.